Storleksguide

Vi hjälper dig att välja rätt storlek för bästa passform på dina kläder.

Här hittar du din storlek på våra kläder med hjälp av nedanstående storleksguider

Vi visar hur du mäter din kropp samt vilka storlekar som matchar dina mått. Esther & Inez storlekar spänner från XS till 3XL och därmed täcker vi in Europeiska damstorlekar från storlek 32 till 54. Vi har passform för alla härliga kvinnokroppar. Storleksguider för märkena Esther & Inez, Palava, Cissi och Selma, Dear Denier och Swedish Stockings.

 Storleksguide för Esther & Inez kläder

Esther & Inez passform är bekväm och generös tack vare de sköna ekologiska trikåtygerna kläderna är gjorda i. Passformen följer de senaste standarden inom Europa, en modern passform för en modern kropp! Om du vill att dina kläder ska sitta lite lösare så går det bra att gå upp en storlek om du ligger på gränsen mellan två storlekar.

Esther & Inez sizeguide LADIES

Esther & Inez sizeguide GENTS

Handla kläder från Esther & Inez  

 

Storleksguide för Palavas kläder.

Palava är ett engelskt märke och har därmed engelska storlekar. Vi har försökt översätta dom så gott vi kan. Men det du kan tänka på är att midjan är ganska så smal och styr storleken på kläderna. Passformen är en så kallad timglasfigur. Ibland kan det vara bra att gå upp en storlek om du ligger på gränsen mellan två storlekar.

Palava sizeguide

Handla kläder från Palava

 

Storleksguide för Cissi och Selmas kläder.

Hur passformen och storlekarna är på Cissi och Selmas kläder hittar ni under varje enskild produkt, då de är lite ojämnt i deras storlekar.

Cissi och Selmas sizeguide

Handla kläder från Cissi och Selma

 

Storleksguiden för Swedish Stockings.

Passformen på Swedish Stockings är relativt normal och vi tycker att storleksguiden funkar bra, inga konstigheter och matchar fint in med storlekarna och passformen från Esther & Inez kläder. Swedish Stockings har också en hög midja på de flesta av sina strumpbyxor som gör att de sitter uppe och inte hasar ner - det gillar vi!

Swedish stockings sizeguide

Handla kläder från Swedish Stockings

 

Storleksguiden för Dear Denier

Passformen på Dear Denier är relativt normal och vi tycker att storleksguiden funkar bra, inga konstigheter och matchar fint in med storlekarna och passformen från Esther & Inez kläder. 

Dear Denier sizeguide

 Handla kläder från Dear Denier

 

 

För dig som vill lära dig mer om storlekar