Mot ”production on demand”

Eftersom vi har vår produktion i butiken kan vi redan idag producerar små kvantiteter. Vi syr oftast bara upp våra plagg i ett exemplar per storlek. På så sätt kan vi producera efter efterfrågan och vara väldigt flexibla i vilka modeller vi syr och så vidare. Det gör att vi sällan behöver göra oss av med kläder som vi redan har sytt upp. Saknas en storlek eller vill du ha ett plagg i ett annat tyg än vad vi har uppsytt går det därför ofta att ordna. Och eftersom vi syr på plats i butiken går det ofta snabbt. Fast slow fashion.

I framtiden är dock målet att gå över mer och mer till "production on demand". Det vill säga att vi producerar plagget först efter att du lagt din beställning. Något som skulle leda till att vi inte har någon överproduktion alls.

Vi kommer också arbeta mer och mer med att involvera dig som kund när vi designar våra kläder. Så att vårt utbud ska passa dig så bra som möjligt. Har du några tankar kring våra modeller, något du saknar eller skulle vilja ändra på? Tveka inte att säga till oss! Vi älskar den typen av feedback eftersom det hjälper oss att bli bättre för dig.