Tre tjänster för en cirkulär ekonomi

Vårt främsta mål är att bli cirkulära. Det vill säga skapa ett kretslopp där våra produkter i första hand återanvänds. I andra hand återvinns materialet. Och i absolut sista hand blir materialet till energi. Du kan läsa mer om cirkulär ekonomi på Naturskyddsföreningen eller Wikipedia . Vi jobbar för fullt med att komma igång med ett cirkulärt erbjudande i form av tre olika tjänster:

  1. LAGNINGSSERVICE
    Redan nu kan vi som sagt laga dina kläder i butiken. Framöver vill vi även erbjuda en service där du kan skicka dina trasiga plagg till oss. Och få tillbaka dem hela igen.

  2. ÅTERDESIGN
    Tänk dig att du har dina favoritjeans, de där som du slitit tills de nästan faller isär. Troligen har du fantastiska minnen med just de jeansen. Vårt mål är att erbjuda en möjlighet där du skickar ditt plagg till oss. Och vi designar om det till något annat till dig.

  3. SECONDHAND
    Ibland händer det att man inte längre vill ha kvar sitt plagg, kanske passar det inte längre. Då vill vi i framtiden erbjuda dig möjligheten att sälja plagget vidare via oss. Så att en annan av Esther & Inez vänner kan få möjlighet att älska plagget.