Returer

Information om hur du returnerar följer med i din leverans. Har du tappat bort det kan du mejla info@estherinez.se så mejlar vi ett nytt. Vi kan erbjuda pengarna tillbaka eller byte mot annan färg, storlek eller annan vara/varor. Varan ska återsändas i samma skick som du mottog den, dvs. oanvänd, ostruken och otvättad. Vänligen notera att varorna ska packas i sina originalförpackningar vid retur, och att alla etiketter ska sitta kvar. Om detta inte uppfylls så gäller ej ångerrätt, bytesrätt eller återbetalning.

Tips på hur du kan skona plagget när du provar det: Använd inte stark parfym, smink eller deodorant som kan färga av sig. Vid fläckar och dyl. gäller ej ångerrätt, bytesrätt eller återbetalning. Vi rekommenderar att returer skickas med postpaket för att kunna spåras, då vi ej ersätter bortsprungna returer. Skicka ej returer som postförskott. Återbetalning för varan sker till det konto som du angett på retursedeln.

Vi godkänner inte returer avsända senare än 20 dagar efter inköpsdagen. Vid byte till en annan storlek av samma vara står vi för frakten för den nya varan.

En retur i ett paket, två par händer räcker paketet till varandra

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från att du mottager dina varor. Tänk på att du returnerar dina varor i god tid så att inte ditt öppetköp löper ut. Mejla oss alltid innan du skickar produkter tillbaka till oss, så att vi vet om att din retur är på väg till oss.