Hem

Zinnia green SS21 Drop 2 från Esther & Inez

Andra delen av tre på våran vår/sommarkollektion släpps den 25 mars!!

Här hittar du ekologiska kläder i färgstarka och härliga mönster, hållbart närproducerade på Gotland. Våra plagg är tillverkade i mjuk och skön bomullstrikå av hög kvalitet med bekväm passform. Våra kläder finns i storlekarna XS till 3XL.

Färgglad design som funkar lika bra under dagen, som i soffan och på festen.

Happy slow fashion shopping!

Se alla kläder

Handla

Om Esther & Inez


Vi designar kläder för att glädja till dig och din omvärld! Ge din garderob lite mer färg på ett hållbart sätt. Vi skapar kläder för alla kvinnokroppar i ekologiska material med tidlös design och härliga färgglada tygmönster. Ibland med en retroflört i mönstret på tyget.

Våra plagg tillverkar vi i hållbara ekologiska material och trycker våra bomullstyger digitalt med ekologiska färger. Vi producerar våra plagg löpande varje dag i vår sömnadsproduktion i Visby, mer närproducerat än så är svårt att få. Då vi har vår egen produktion så är vi väldigt flexibla och kan oftast tillmötesgå dina specialbeställningar och ändringar. När en storlek är slut och vi fortfarande har tyget hemma är det enkelt för oss att sy upp din beställning inom en vecka. Det är bara att höra av sig till oss på vår mejl info@estherinez.se så ska vi hjälpa till på bästa sätt. Därför kan vi erbjuda slow fashion relativt snabbt.

En hållbar tillverkning räcker inte för att ditt klädesplagg ska bli så hållbart som möjligt, du måste också använda det med än under bara en säsong. Därför skapar Esther & Inez kläder som både håller för att användas många gånger och som har en tidlös design för ett långsamt mode. Plagg för dig att älska under lång tid och genom många säsonger. Happy slow fashion shopping!